מלבי

סוד קסמו של הקינוח הבלקני האהוב הוא מרקמו המושלם (חלק ומשיי) וניחוח מי הוורדים המעודן. כדי לשמור על המרקם ולהבטיח טעם אותנטי ורענן,פיתחו במחלבות גד אריזה מיוחדת: התוספות (הסירופ ושבבי קוקוס פריכים) מאוחסנים בתאים נפרדים. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את התוספות לפי הטעם ונהנים מטעם ומושלמים.

שימושים
נשנוש

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

טירמיסו תותים – טוויסט עדכני למתכון קלאסי

השף רן שמואלי מפנק בקינוח חורפי עם טעם מופלא שכיכב בארוחה השנייה

1

מאנורי אפויה בתנור מוגשת עם דבש ותימין

גבינת מאנורי נהדרת כשהיא חמה. על פי רוב צורבים אותה במחבת, אך מתכון זה משתמש בתנור על מנת לאפות אותה באחידות ולהוציא ממנה טעמים מיוחדים.

1

חצילונים ממולאים בפטה ועשבי תיבול

השילוב בין גבינה מלוחה לחצילים הוא קלאסיקה בלקנית.

1

סוכריות ספנקופיטה

גרסה חגיגית ומשעשעת לאחת הקלאסיקות של המטבח הבלקני.

1

גלידוניות עוגת גבינה

כשתגישו אותן לאורחים, הם עשויים לחשוב שמדובר בגלידוניות מהסופר, אבל ביס אחד יגלה את החמצמצות הרעננה ואת המרקם הנעים של עוגת גבינה ביתית.

1