מעדן שיבולת שועל וחלב

דייסת שיבולת שועל היא דרך בריאה במיוחד לפתוח את היום - משביעה, קלילה, עשירה ברכיבים תזונתיים ומיטיבה עם מערכת העיכול. מעדן שיבולת השועל של גד טעים, טבעי ומוכן לאכילה. אפשר להמתיק לפי הטעם, להוסיף פירות, אגוזים, דבש או סילאן. המעדן נפלא חם או קר: ארוחת בוקר מאוזנת שמחכה לכם במקרר.

שימושים
נשנוש

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מאנורי אפויה בתנור מוגשת עם דבש ותימין

גבינת מאנורי נהדרת כשהיא חמה. על פי רוב צורבים אותה במחבת, אך מתכון זה משתמש בתנור על מנת לאפות אותה באחידות ולהוציא ממנה טעמים מיוחדים.

1

לביבות כרובית אפויות

את הלביבות האלה אפשר להכין עם תוספות שונות (ממש כמו פיצטות). אנחנו הלכנו על מוצרלה, שרי, בצל וקלמטה, אבל תכל׳ס השמיים הם הגבול. אם רוצים, אפשר להוסיף

1

תבשיל ירקות וביצים

המתכון הזה מגיע מבולגריה ומדובר בקדרה של עגבניות, פלפלים, גבינה בולגרית וביצים, שמזכירה שקשוקה. הכי טעים עם חלה טרייה לניגוב

1

עוגיות ריבה וגבינה

הבצק לעוגיות הנימוחות האלה עשוי משלושה רכיבים בלבד: חמאה, קמח וגבינת שמנת.

1

לזניה דלעת ופטריות יער

לזניה עשירה במיוחד, המשלבת טעמים אדמתיים של פטריות ודלעת לצד גבינות.

1

קרם לאבנה ושוקולד לבן עם פצפוצי שומשום ופירות קיץ

החיבור בין הלאבנה החמצמצה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ. פצפוצי שומשום מוסיפים מתיקות פריכה, אך אם רוצים לפשט את הה

1