קרם מסקרפונה, טורט וניל ורוטב קרמל

מתכון של שרית נובק

כשיש מסקרפונה, יש קינוח!

החומרים ל- 6 קינוחים אישיים בנפח של 150 מ”ל:
טורט: **אפשר להשתמש בטורט קנוי (עוגות השכבות שמוכרים בסופר)
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2/3 כוס (90 גר’) קמח
כפית אבקת אפיה
**אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח ואבקת אפיה

קרם מסקרפונה:
2 מיכלים גבינת קרם מסקרפונה 38%

רוטב קרמל:
200 גר’ (כוס) סוכר לבן
מעט מים
180 מ”ל (3/4 כוס) שמנת מתוקה מחוממת
50 גר’ חמאה
כפית תמצית וניל

ההכנה:
טורט
מקציפים את הביצים ומוסיפים אליהן את הסוכר בהדרגה. ממשיכים להקציף במשך כ- 5 דקות עד לקבלת קצף אוורירי וגבוה. מוסיפים את תמצית הוניל והקמח ומערבבים בעדינות בתנועת קיפול עד שכל הקמח נטמע בתערובת
יוצקים לתבנית תנור שטוחה מרופדת בנייר אפיה ואופים במשך כ- 12 דקות בחום 170 מעלות. הטורט מוכן כשהחלק העליון שלו שחום.
קרם המסקרפונה
מקציפים את שני מיכלי המסקרפונה עד לקבלת קרם אוורירי ומעט סמיך.
קרמל
בסיר או בקלחת ממיסים את הסוכר יחד עם המים עד שמתקבל קרמל שחום
כשהקרמל מוכן מוסיפים בזהירות את השמנת המתוקה החמה, תמצית הוניל והמלח ומערבבים היטב עד שנוצר רוטב סמיך.
מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
מצננים עד לשימוש.

ההרכבה:
קורצים עיגולי טורט לפי גודל הכלי ומרכיבים שכבות של טורט, קרם מסקרפונה, קרמל ושכבה נוספת של קרם.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים

קינוח כוסות – עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים

24

כוסיות קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק

קינוח כוסות- קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק קדאיף, מסקרפונה ופיסטוק יש יותר טוב מזה?! 

24

טירמיסו – קרם מסקרפונה

קינוח כוסות- קרם מסקרפונה, טירמיסו. כשקפה ומסקרפונה נפגשים, יש קינ

24

קרם לאבנה ושוקולד לבן עם פצפוצי שומשום ופירות קיץ

החיבור בין הלאבנה החמצמצה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ. פצפוצי שומשום מוסיפים מתיקות פריכה, אך אם רוצים לפשט את הה

24

קינוח שכבות בראוניז קרם מסקרפונה

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.

18

טרייפל לימון וקרם מסקרפונה

בכוס אחת עולם שלם! טרייפל לימון ומסקרפונה

18

טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים

קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת

18

קרם מסקרפונה של פירות קיץ

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.

18