משולש ברי פקאן 25%

הגבינה האצילית נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי-קשות (בדומה לגבינת קממבר), הגבינה עשויה מחלב בקר, ומקורה באזור Brie שבמרכז צרפת. מרקמה השמנתי, טעמה עשיר, מעט פיקנטי ועם זאת מעודן. אנחנו הוספנו לה שברי פקאן, המחמיאים לטעמה ומוסיפים לה הפתעות קראנצ'יות. ברי נהדרת לנשנוש לצד כוס יין לבן או פרי, משדרגת כל סלט ירוק ומפיקה כריכים מפנקים במיוחד.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה

המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ'ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע

1

גראטן ענבים שחורים וברי פקאן

המאפה הזה כל כך פשוט להכנה שזה כמעט מביך, והתוצאה טעימה ומרשימה.

1

סלט סלנובה וגבינות אישי

דרך חגיגית ואלגנטית להגיש סלט ירוק – במקום קערה גדולה כל אורח מקבל לצלחת את המנה שלו

1

לזניה חצילים

התשובה האיטלקית המוחצת לפשטידה ופריט חובה בכל ארוחה איטלקית. בחרנו בשילוב המנצח של חצילים ועגבניות והוספנו תערובת גבינות מפנקת

1

שיפודי חלומי וירקות

חלומי היא גבינה קפריסאית שהפכה לסיפור הצלחה גם ביוון. אני מתה על המרקם המסטיקי שלה ועל טעמה המלוח והעדין

1

פוקאצ’ה טרטופו

הפקורינו נותנת טעם חזק, המסקרפונה מוסיפה עדינות קרמית והמוצרלה מחברת את שני הניגודים הללו לחוויה איטלקית מלאה

1

קיש פטריות

אנחנו אוהבים הפתעות אבל לפעמים כיף להתפנק עם מתכון מוכר, אהוב והכי חשוב- טעים!

1

עוגת גבינה ושוקולד לבן מפורקת

המרכיבים שואבים את ההשראה מעוגת גבינה פירורים קלאסית. אלא שכאן הפירורים עשויים מעוגיות שוקולד מריר, שיוצרים ניגוד מקסים עם קרם הגבינה המתוק. ההגשה שוב

1