קצ’יו א פפה

מנה שממחישה יפה את עומק הטעמים של גבינת גרנה פדנו האהובה. פסטה, גרנה פדנו ופלפל שחור – ככה מכינים את הפסטה הטעימה והאהובה באיטליה!

חומרים ל-4 מנות:
1 חבילה (500 גרם) בוקטיני (ספגטי עבה)
מלח
150-120 גרם  גרנה פדנו מגוררת 29%
שפע פלפל שחור גרוס טרי

  1. מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן.
  2. לקראת סוף הבישול של הפסטה מחממים מחבת עם רבע כוס ממי הבישול של הפסטה, גרנה פדנו והפלפל השחור. מערבבים היטב בעזרת מטרפה לקבלת רוטב
  3. מסננים את הספגטי, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב- הכי נוח עם מזלג – עד שהרוטב עוטף את הספגטי.
    אם הגבינה מתגבשת לגושים מוסיפים מעט מי בישול, מגבירים את האש ומערבבים להמסה. מגישים מיד.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פוקצ’ת גבינות

גבינות טריות שמניחים מעל בצק פוקצ’ה פריך וקריספי. מזלפים מלמעלה שמן זית ורוזמרין טרי ומתענגים על כל ביס.

24

מרק ארטישוק ירושלמי עם טוויל גרנה פדנו

מרק קרם עמוק טעמים ואלגנטי. רגע לפני ההגשה מניחים עליו טוויל גבינה פריך ופיקנטי ואגוזי ברזיל, שמעשירים עוד קצת את הטעם והמרקם.

14

לזניה סגולה

שילוב נהדר של גבינה וירק, של מתוק ומלוח, של לבן וסגול!

8

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

8

פפרדלה קוואטרו פורמאג’י

פסטה ברוטב ארומטי ומפנק במיוחד, שמכינים בקלות בבית ומרגישים כמו במסעדה. חשוב שהרוטב יהיה מוכן לפני הפסטה (עדיף במקביל), כדי שהפסטה לא תחכה לרוטב.

8

מאפה אלמוג

מאפה מרשים בטעם משגע – מושכים בידיים את צינורות הפסטה, מותחים את חוטי הגבינה החמים ומתענגים.

8