פקורינו פרוס

פירוש המילה - הכבשה האיטלקית הקטנה הפקורינו היא גבינת כבשים איטלקית אותנטית, אחותה הארומטית של הפרמזן. לגבינה, טעם נהדר ועמוק. לכבוד שבועות פרסנו את הפקורינו בצורה מושלמת לפלטת גבינות. בנוסף הגבינה משתלבת נהדר בכריכים ובסלטים. ומעולה לאפייה.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט
פסטה
אפייה מתוקה
אפיה מלוחה
פיצה

חלב: כבשים

מתכונים עם פקורינו
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מאפה אלמוג

מאפה מרשים בטעם משגע - מושכים בידיים את צינורות הפסטה, מותחים את חוטי הגבינה החמים ומתענגים.

1

לביבות כרובית אפויות

את הלביבות האלה אפשר להכין עם תוספות שונות (ממש כמו פיצטות). אנחנו הלכנו על מוצרלה, שרי, בצל וקלמטה, אבל תכל׳ס השמיים הם הגבול. אם רוצים, אפשר להוסיף

1

ריגטוני ארבע גבינות

מנה המגיעה מצפון איטליה. רוטב עשיר, עשוי שמנת וארבעה סוגי גבינות, שלכל אחת מהן טעם מיוחד משלה. אפשר להחליף את הגבינות המופיעות במתכון בגבינות אחרות לפ

1

סלט ציור

האם סלט יכול לגנוב את ההצגה משאר החברים על שולחן החג? הסלט הזה יעשה זאת בקלות. משקיעים בחיתוך הירקות לרצועות דקיקות (קולפן ומנדולינה יעשו את העבודה בק

1

קיש בצל סגול בקלתית תפוחי אדמה

יפה, מקורי, טעים ונטול גלוטן. השילוב בין פרוסות קריספיות של תפוחי האדמה למלית הדשנה והבצל המתקתק עובד נהדר.

1

סלט שבבי פקורינו על תאנים מקורמלות ולחם קלוי בחומץ שרי

התאנים, עם המתיקות הדבשית שלהן, אוהבות גבינות חריפות ודעתניות כמו פקורינו

1

אינוולטיני זוקיני

גרסה חלבית קלילה לגלילות האיטלקיות: פרוסות פריכות מעט של זוקיני חובקות מלית גבינות טעימה

1

סקונס גבינת שמנת עיזים

נהדרים עם חמאה וריבה טובה ואפשר להשתמש בהן כבסיס לכריכים מושקעים וטעימים במיוחד

1