צ’דר

צ’דר כתום אמיתי, מיוצר בתהליך מסורתי בדרום אנגליה. לצ’דר שימושים נרחבים, לאכילה כפי שהיא בפלטת גבינות, לכריכים וטוסטים, להעשרת ולעיבוי רטבים, מתאימה במיוחד להכנת מק אנד צ’יז ולסלטים.

שימושים
נשנוש
פסטה
אפיה מלוחה

חלב: בקר

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

גראטן ענבים שחורים וברי פקאן

המאפה הזה כל כך פשוט להכנה שזה כמעט מביך, והתוצאה טעימה ומרשימה.

1

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה

את הפטנט הגאוני הזה אתם חייבים לנסות: ריקוטה פרסקה אפויה בתנור עם עגבניות שרי עסיסיות, זיתי קלמטה, אורוגולה, צנוברים ושמן זית

1

אייס קפה

אייס קפה קליל ומרענן בתוספת קרם מסקרפונה שמשדרג כל לגימה.

1

פיצה ביאנקה-ורדה מקמח כוסמין

פיצה לבנה (Bianca) מכינים ללא רוטב עגבניות, אלא עם גבינות וירקות בלבד. כאן שתי גבינות משובחות של גד - מוצרלה פרסקה ושמנת ניו יורק מתמזגות עם רוטב הפסט

1

קסטה מסקרפונה

מתכון של עדי קלינגהופר. גרסה ביתית לקינוח הילדות שכולנו אוהבים

1

פיצה כרובית עם עגבניות ומוצרלה פרסקה

במקום קמח משתמשים בפירורי כרובית, שאליהם מצטרפות ביצים וגרנה פדנו. התוצאה - קלתית טעימה ונטולת גלוטן.

1