מנת אירוח – מאנורי

מתכון של אדווה רויס

אופן ההכנה:

בואו נכין מגש אירוח מושלם!
מחממים פלאנצ׳ה או מחבת פסים על חום בינוני.
מעבירים את המאנורי הקרה (אין צורך בשמן) למחבת החמה וצורבים מכל צד בערך 3-4 דק׳ עד שמתקבלים פסים והגבינה עדיין שומרת על הצורה.
צורבים על אותה פלאנצ׳ה פרוסות לחם
בזמן הצריבה –
מכינים אוזו עם מלא מלא קרח, מיץ לימון, סודה ומקל למון גראס
צלוחית זיתי קלמטה
חופן עגבניות שרי או כל ירק שאוהבים
פירות שאוהבים
מניחים במרכז בוצ׳ר את הגבינת מאנורי, לצידה את כל המרכיבים מסדרים יפה יפה ומזמינים את כולםםם.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

מאנורי אפויה בתנור מוגשת עם דבש ותימין

גבינת מאנורי נהדרת כשהיא חמה. על פי רוב צורבים אותה במחבת, אך מת

14

מטבל גבינה לימוני

מטבל 5% שומן חמצמץ ומרענן, במרקם שמנתי ומפתיע. להתענג על כל ביס עם ערימת קרקרים או פיתות קלויות

14

תירס צלוי מוקרם

קונים קלחים עם קליפה, מבשלים 5 דקות, מסירים את החלק השעיר, מפשילים את הקליפה וקושרים ליצירת ידית אחיזה. צולים על הגריל או במחבת פסים עד להשחמה. מורחים

14

אספרגוס צרוב עם ביצה עלומה וטוויל גרנה פדנו

מנת רושם: אספרגוס אצילי, טוויל פרמזן פריך וביצה עלומה שעוטפת את הכל

14

״מסבחה״ שקדים ולאבנה

שקדים מושרים ביוגורט, שנטחנים לממרח מושלם ונעטפים בלאבנה חמצמצה ורעננה ושפע עלים ירוקים.

8

רושטי זוקיני וגבינות

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

8