משולש ברי פקאן 25%

הגבינה האצילית נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי-קשות (בדומה לגבינת קממבר), הגבינה עשויה מחלב בקר, ומקורה באזור Brie שבמרכז צרפת. מרקמה השמנתי, טעמה עשיר, מעט פיקנטי ועם זאת מעודן. אנחנו הוספנו לה שברי פקאן, המחמיאים לטעמה ומוסיפים לה הפתעות קראנצ'יות. ברי נהדרת לנשנוש לצד כוס יין לבן או פרי, משדרגת כל סלט ירוק ומפיקה כריכים מפנקים במיוחד.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה

המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ'ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע

1

גראטן ענבים שחורים וברי פקאן

המאפה הזה כל כך פשוט להכנה שזה כמעט מביך, והתוצאה טעימה ומרשימה.

1

סלט סלנובה וגבינות אישי

דרך חגיגית ואלגנטית להגיש סלט ירוק – במקום קערה גדולה כל אורח מקבל לצלחת את המנה שלו

1

קיש ספירלה ירקות וגבינות

הספירלה הוויראלית! היא כיכבה בחוברת שבועות 2015 והפכה לכוכבת הרשתות החברתיות. למי שפספס - הנה היא שוב במלוא הדרה

1

אפל-ביגנט

טבעות תפוחי עץ מטוגנות בבלילה ומוגשות עם קרם מסקרפונה וניל.

1

מיני פיצה טורטייה

זאת הפיצה הפשוטה ביותר שאפשר להעלות על הדעת בזכות שימוש בטורטיות מוכנות.

1

בורקס גאודה ואורגנו

ביסים פריכים של בצק זהוב שעוטף מלית גבינת עיזים רכה וגאודה. תוסיפו לזה רוטב פיצה ועשבים ארומטיים ותקבלו מעטפות קטנות של אושר.

1

קרפצ’יו סלק עם פקאנים קלויים ונגיעות יוגורט

שילוב של סלק ויוגורט שמייצר קסם.

1