משולש גאודה 30%

גבינה צהובה הולנדית איכותית, אשר נחשבת לאחת הגבינות הקשות הפופולריות בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק. מצוינת לטוסטים ולכריכים ומתאימה גם למגוון מאפים. צהובה למתקדמים!

שימושים
כריך
נשנוש
אפיה מלוחה

חלב: בקר

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

1

רושטי זוקיני וגבינות

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

1

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות

השקיעו רגע בסידור נאה של הקונכיות על מצע של רוטב ותקבלו מנה שהיא כוכבת אמיתית.

1

פוקאצ’ת גבינות, ירקות וממרחים

מניחים את הגבינות על הפוקאצ'ה מיד שהיא יוצאת מהתנור והן נמסות מעט מהחום ויוצרות מנה הרמונית במיוחד.

1

פיצה סטרקינו מוצרלה פרסקה

האיטלקים השמרנים לא היו מעלים בדעתם לאכול פיצה לארוחת בוקר, אבל למעשה מדובר במאפה שנפלא להתחיל איתו את היום.

1

מאפה כרובית וגבינות

כרובית וגבינות הן שידוך מתבקש. חליטה קצרה שמותירה את הכרובית מוצקה, בשמל עשיר וציפוי פריך יוצרים מנה קלאסית שנחטפת מהתבנית.

1

קבב דגים על מצע של צזיקי עם ליים, שום ושמן זית

רותם ליברזון מפנקת אותנו במתכון קל ופשוט שישדרג כל ארוחה קייצית

1

סלט חסה סלנובה, כרובית וקרמבל פטה-שקדים

קרמבל פטה קראנצ'י - פטנט מבריק וטעים במיוחד - הוא רק אחד מהסודות של הכוכבת היפהפייה של שולחן החג: חסת סלנובה שנפתחת כמו פרח ומחביאה בין העלים העדינים

1