צ’דר

צ’דר כתום אמיתי, מיוצר בתהליך מסורתי בדרום אנגליה. לצ’דר שימושים נרחבים, לאכילה כפי שהיא בפלטת גבינות, לכריכים וטוסטים, להעשרת ולעיבוי רטבים, מתאימה במיוחד להכנת מק אנד צ’יז ולסלטים.

שימושים
נשנוש
פסטה
אפיה מלוחה

חלב: בקר

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

גראטן תפוחי אדמה מדורה ביוגורט

גראטן תפוחי אדמה צלויים לשלמות, מכוסים ביוגורט ובתערובת ארבע גבינות נמסות ומלאים בעושר טעמים מסחרר. כך תעניקו לתפוחי האדמה קליפה פריכה ושחומה ולב רך ב

1

מוס שוקולד ומסקרפונה

בזכות המסקרפונה מתקבל מוס מושלם, בעל מרקם יציב במיוחד וטעם חלבי מענג.

1

קרם פולנטה עם ירקות קיץ קלויים

הפולנטה הדשנה מזוהה עם חורף, אבל כאן חיברנו אותה לקיץ הישראלי בעזרת מגוון ירקות צבעוניים.

1

טירמיסו תותים – טוויסט עדכני למתכון קלאסי

השף רן שמואלי מפנק בקינוח חורפי עם טעם מופלא שכיכב בארוחה השנייה

1

לביבות גבינה ברוטב עגבניות יווני

נימוחות, מתובלות וארומטיות. הלביבות האלה משקפות יפה את טעמיהן ומרקמיהן של הגבינות.

1

בואיקוס סלק וגבינות עם צזיקי צנוניות

מרקם רך וגמיש, צבע שובה לב וטעם עדין עם רמז מתיקות. הבואיקוס ישמחו את כל האורחים גם את הקטנטנים.

1