קוביות גבינת פטה עיזים מעודנת 9%

הדרך הקלה והמהירה ליהנות ממרקמה הנימוח וטעמה המאוזן של הגבינה. אחוזי השומן הנמוכים מעניקים לה קלילות, בעוד שחלב העיזים מוסיף עומק עדין. חסכנו לכם את העבודה וחתכנו את הגבינה לקוביות קטנות וסימטריות, שהופכות כל סלט, מאפה או מנה אחרת לפשוטה ומהירה יותר להכנה.

שימושים
כריך
סלט


חלב: עיזים

ניתן להשיג גם במעדנייה* 

מתכונים עם גבינת פטה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

רושטי זוקיני וגבינות

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

1

קדאיף לחם

התשובה הטורקית לפודינג הלחם הבריטי: חלה משלשום ספוגה בסירופ עם מלית גבינה קטיפתית. במקור הטורקי מכינים את המנה עם קיימאק

1

סגנאקי

אם יש לכם חשק למנה קלילה ורעננה קבלו את נתחי החלומי שלנו מתובלים באורגנו וצרובים עד להזהבה, מוגשים עם סלסת עגבניות רעננה וארומטית.

1

גאלט כוסמין עם גבינות ועגבניות

גילינו את קמח הכוסמין בזכות הערכים התזונתיים שבו ושיעור הגלוטן הנמוך, ואז התאהבנו בטעמו האגוזי. כאן השתמשנו בקמח כוסמין מלא (בתוספת מעט קמח רגיל) כדי

1

פאי פילו, ריקוטה פרסקה ותרד

מאפה עשיר שמתכתב עם הבּרק הטורקי, אך עם טוויסט איטלקי (בזכות השימוש בבזיליקום). השימוש בריקוטה פרסה מעניק למלית מרקם נעים במיוחד וטעם נהדר.

1