צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

קרם מסקרפונה של פירות קיץ

מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם. אולי רק פירות קיץ עסיסיים ומלאי טעם. ואם אתם מתעקשים גם סירופ דבש לימוני, שמכינים בן-רגע.

חומרים ל-4-6 מנות:

1 קופסה (250 גרם) מסקרפונה 40%
2-3 כפות אבקת סוכר
2-3 משמשים או נקטרינות מגולענים וחתוכים לפלחים
1 כוס דובדבנים מגולענים /או ענבים /או פטל

הכנה:

  1. מערבבים את המסקרפונה עם אבקת הסוכר כך שהמרקם שלה ייפתח וייעשה קרמי.
  2. מערבבים את חומרי הסירופ ומניחים בצד.
  3. מורחים את הקרם על תחתית של צלחת הגשה יפה בתנועות מריחה (כמו שמצלחתים חומוס). מסדרים עליו את הפירות החתוכים ומטפטפים עליהם מהסירופ. מגישים מיד!

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים

קינוח כוסות – עוגת גבינה עם קרם מסקרפונה קרמבל וקולי תותים

24

כוסיות קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק

קינוח כוסות- קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק קדאיף, מסקרפונה ופיסטוק יש יותר טוב מזה?! 

24

טירמיסו – קרם מסקרפונה

קינוח כוסות- קרם מסקרפונה, טירמיסו. כשקפה ומסקרפונה נפגשים, יש קינ

24

קרם מסקרפונה, טורט וניל ורוטב קרמל

קינוח כוסות- קרם מסקרפונה, טורט וניל ורוטב קרמל כשיש מסקרפונה, יש

24

קרם לאבנה ושוקולד לבן עם פצפוצי שומשום ופירות קיץ

החיבור בין הלאבנה החמצמצה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ. פצפוצי שומשום מוסיפים מתיקות פריכה, אך אם רוצים לפשט את הה

24

קינוח שכבות בראוניז קרם מסקרפונה

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.

18

טרייפל לימון וקרם מסקרפונה

בכוס אחת עולם שלם! טרייפל לימון ומסקרפונה

18

טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים

קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת

18