צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: אינה גוטמן

בלינצ’ס גבינות

– מתכון של רות אוליבר  –

מלית מתוקה וקרמית עטופה בתוך בצק דקיק ונימוח. אבקת סוכר מעל- ויש לכם קינוח מושלם לסיום ארוחה חלבית קלילה וקיצית.

חומרים ל24 בלינצ’ס :

לבלילה:
500 מ”ל חלב
4 ביצים
280 גרם (2 כוסות) קמח
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
30 מ”ל שמן קנולה

למלית:

1 גבינת ריקוטה פרסקה 9%
1 גבינת שמנת ניו יורק טבעי 30%
3־4 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
50 גרם צימוקים (אופציונלי)

להגשה:

4 כפות שמן קנולה
אבקת סוכר

הכנה:

  1. בקערה מערבבים חלב וביצים, מוסיפים קמח וסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים שמן ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מקררים כשעה במקרר.
  2. יוצקים למחבת טפלון מצקת קטנה מהבלילה, ומחכים שהשוליים יתמצקו וצבע הבלינצ’ס יהפוך למט. הופכים את הבלינצ’ס ומטגנים חצי דקה נוספת. מוציאים מהמחבת וחוזרים על הפעולה עד שמסיימים את הבלילה.
  3. בקערה מערבבים גבינות, סוכר, וניל וצימוקים. ממלאים את הבלינצ’ס במלית ומגלגלים כמו סיגרים.
  4. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים כארבע דקות מכל צד. מפזרים אבקת סוכר על הבלינצ’ס ומגישים חמים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

עוגת שושני בלינצ’ס וגבינה

עוגה יפהפיה בהשראת הפלשינקה – עוגת קרפים הונגרית. כאן במקום שכבות יצרנו צרורות קרפ ממולאים במלית גבינות

18

גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה

איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!

0

עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

עוגת גבינה ב-5 דקות

עוגת גבינה במעט זמן עבודה אבל עם כמות עונג אינסופי. חמה או קרה- אתם בוחרים

0

כנאפה ריקוטה מרציפן

מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו

0

עוגת ריקוטה אפויה חגיגית

אם עדיין לא ניסיתם עוגת גבינה על בסיס ריקוטה, אתם צפויים להתאהב במרקם הקטיפתי והטעם המענג

0

לזניה סגולה

שילוב נהדר של גבינה וירק, של מתוק ומלוח, של לבן וסגול!

0