טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

מתכון של שחר ואור

מצרכים:

בצק עלים מרודד
3 ביצים
רבע כוס אבקת סוכר
כוס מים פושרים
קרם מסקרפונה

הוראות ההכנה:

לוקחיםבצק עלים בגודל של דף A4 ומגלגלים אותו.
שולחים למקפיא לחצי שעה, זה יעזור לנו לחתוך אותו לעיגולים בעובי 1 ס”מ.
בשלבה זה נחמם תנור ל 180 מעלות.
ניקח תחתיות של טארטלט או מאפין וכל עיגול בצק נלחץ לצדדים עד שיכסה את פני הכלי.
נערבב בקערה מים, אבקת סוכר, ביצים וחצי גביע קרם מסקרפונה
נסנן את המלית אל מד ליטר, זה יהיה לנו נוח למזיגה.
נמזוג מילוי עד מילימטר מגובה הבצק ונכניס מיד לתנור לחצי שעה.
תחילה תיווצר גבעה ובהוצאה מהתנור היא תצנח.
את שארית קרם המסקרפונה נקציף קלות ונזלף מעל הטארטלט.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

0

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

0

סופלה גבינה

סופלה גבינה

0

טירמיסו ב- 10 דקות

טירמיסו ב- 10 דקות

0

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

0