טירמיסו ב- 10 דקות

מתכון של דודי אלבלינג

לתבנית בגדול 20 * 20 ס”מ

מצרכים:

2 חבילות קרם מסקרפונה (500 גרם)
2 כוסות קפה נמס/ אספרסו חזק
1 כף ליקר קפה (לא חובה)
חבילת בישקוטים (כ- 200 גרם)
קקאו לקישוט

הוראות ההכנה:

בקערה מערבבים 2 כוסות קפה נמס/ אספרסו וכף ליקר קפה (לא חובה) מניחים בצד לקירור.
מקציפים 2 חבילות קרם מסקרפונה עד לתערובת אוורירית.

הרכבת המנה:

טובלים ל- 2 שניות (כדי שלא יהיו רכים מדי) בישקוטים בתערובת הקפה ומניחים לשכבה ראשונה בתבנית.
מניחים מעל הבישקוטים מחצית מקרם המסקרפונה.
טובלים בישקוטים נוספים בתערובת הקפה ומניחים לשכבה נוספת.
מניחים מעל הבישקוטים את שארית הקרם.
מעבירים למקרר להתייצבות.
לפני ההגשה מפזרים קקאו בעזרת מסננת דקה.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

24

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

0

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

0

סופלה גבינה

סופלה גבינה

0

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

0