מק אנד צ׳יז עם כרישה ובצל (ללא גלוטן) – מתכון של דביר בר

מתכון של דביר בר

מצרכים:

חבילת מק אנד צ’יז מגורר
שמנת מתוקה
חבילת פסטה ללא גלוטן
כרישה
בצל
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל

אופן ההכנה:

בסיר מלא מים חמים וכף מלח תבשלו לכם פסטה ללא גלוטן שאתם אוהבים.
החישוב צריך להיות 100 גרם פסטה יבשה לכל סועד (משקל לפני בישול).
כשהפסטה מוכנה, תסננו אותה מהמים והניחו בצד.
במקביל, במחבת רחבה עם מעט שמן זית, טגנו קלות עד הזהבה חצי בצל קצוץ דק וכרישה קצוצה לפרוסות דקות (15 ס״מ מהחלק הלבן).
כשהבצל והכרישה זהובים ויפים (בערך אחרי 10 דקות) הוציאו לקערה בצד שיצטננו מעט.
חממו תנור לחום של 200 מעלות על פעולת גריל והניחו רשת בשליש התחתון של התנור.
בקערה, ערבבו את הפסטה המבושלת, את הכרישה והבצק הזהובים, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי שקית מאק אנד צ׳יז והוסיפו שלוק (בערך רבע כוס) של שמנת מתוקה של וערבבו היטב.
סדרו יפה בכלי הגשה אישיים שמתאימים לאפיה בתנור (אפשר גם בתבנית משפחתית בינונית).
אחרי שסידרתם את כלי האפיה, פזרו מעל לכל מנה חלק מתערובת גבינות המק אנד צ׳יז שנשארו לכם בשקית.
הכניסו את כלי האפיה לתנור החם לצלייה קצרה של רבע שעה.
הוציאו בזהירות והגישו חם.

בתיאבון!

אולי תרצו להכין גם