סלט אנטיפסטי, ירקות וגבינת מאנורי

מתכון של יונית צוקרמן

מצרכים:

ירקות חיים
לקט עלי רוקט
מלפפון חתוך לפרוסות
עגבנייה חתוכה לקוביות
בצל סגול פרוס
מיקס עגבניות שרי
מיקס אנטיפסטי בתנור שמורכב מ:
4  פטריות קלויות בתנור
חופן פלפל אדום קלוי
חופן קוביות חציל קלוי
חופן גרגירי חומוס מבושלים (לא חובה אבל מוסיף עניין וטעם )
ביצה אחת חתוכה לרבעים
גבינה מאנורי צלויה וחתוכה לשמניות

רוטב מהאגדות:

רבע כוס שמן זית
רבע כוס סילאן
כף מיץ לימון טרי
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל
חצי כפית סוכר חום

אופן ההכנה:

מתחילים עם הגבינה, צולים את הגבינה על גבי מחבת ומניחים להצטננות קלה.
בזמן הזה מניחים בקערה או בצלחת עמוקה את כל הירקות מפזרים מעל גבינה.
שופכים מעל רוטב ובתאבון.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

הסלט היווני שלי

לסלט יווני אמיתי יש חוקים. הירקות טריים, עסיסיים, קראנציים (ובלי חסה!), חתוכים גס ומונחים בשכבות; הזיתים יווניים אמיתיים

24

מוצרלה פרסקה וסלט עלים על סלמורחו

השף אביבית פריאל במתכון לגספצ’ו ספרדי מרגש

18

סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה

ירקות טריים בשיא הטעם, חתוכים גס, מעורבבים לסלט פשוט שכולו חגיגה.

16

כריך לבנוני

כריך מפיתת שומשום של אבולעפייה, ריקוטה למריחה מתובלת בזעתר, בצל סגול מתובל בסומק, עם סלט עגבניות שרי תמר חריף מתובל בשמן זית ולימון

14

קרפצ’יו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט

המרכיבים מבוססים על סלט הקפרזה הקלאסי והמראה שאוב מקלאסיקה איטלקית נוספת — הקרפצ’יו.

14