סלט רענן עם גבינת מאנורי אפויה

מתכון של ענת אלישע

מצרכים:

גבינת מאנורי
דף פילו
כף דבש
כף שמן זית
חצי כפית אורגנו יבש

לסלט:

איזה ירקות שאוהבים!!
חסה/עלי סלק/שרי/מלפפונים וכו׳

לרוטב:

כף חרדל דיז׳ון גרגרים
כף דבש
כף סילאן
כף רוטב סויה
2 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 200 מעלות.
משמנים את דף הפילו משני צדדיו ומקפלים ל 4.
מניחים את גבינת המאנורי במרכז ומכווצים את השוליים למרכז.
מזליפים מעל הגבינה שמן זית, דבש ואורגנו ואופים בתנור כ 15 דק׳.
מניחים את כל הירקות בקערה.
מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לסלט.
חותכים את המאפה ל 4 ומניחים מעל הסלט, בתאבון.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

הסלט היווני שלי

לסלט יווני אמיתי יש חוקים. הירקות טריים, עסיסיים, קראנציים (ובלי חסה!), חתוכים גס ומונחים בשכבות; הזיתים יווניים אמיתיים

24

מוצרלה פרסקה וסלט עלים על סלמורחו

השף אביבית פריאל במתכון לגספצ’ו ספרדי מרגש

18

סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה

ירקות טריים בשיא הטעם, חתוכים גס, מעורבבים לסלט פשוט שכולו חגיגה.

16

כריך לבנוני

כריך מפיתת שומשום של אבולעפייה, ריקוטה למריחה מתובלת בזעתר, בצל סגול מתובל בסומק, עם סלט עגבניות שרי תמר חריף מתובל בשמן זית ולימון

14

קרפצ’יו מוצרלה, עגבניות שרי ורוקט

המרכיבים מבוססים על סלט הקפרזה הקלאסי והמראה שאוב מקלאסיקה איטלקית נוספת — הקרפצ’יו.

14