ספגטי יווני עם גבינת מאנורי

מתכון של תומר אומנסקי

מצרכים:

500 גרם ספגטי מבושל ע״פ הוראות היצרן
רבע כוס שמן זית
כ20 עגבניות שרי
צרור עלי תרד
3 שיני שום
חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים
2 חבילות גבינת מאנורי
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:

תחילה נבשל את הספגטי ונשמור מעט ממי הבישול בצד
במחבת פסים חמה נשים מעט שמן ונצרוב את גבינת המאנורי משני הצדדים עד להשחמה
במחבת רחבה נחמם שמן זית ונטגן פרוסות שום דקות וחצאי עגבניות שרי מספר דקות עד לריכוך
נוסיף פנימה זיתי קלמטה, תרד וכחצי כוס ממי הבישול של הספגטי
נערבב היטב ונוסיף פנימה את הספגטי
נתבל במלח פלפל ונמשיך להקפיץ במחבת עד לאיחוד כל החומרים
מומלץ לטעום לפני ההגשה ולהוסיף מלח במידת הצורך
נניח ערימה יפה של הספגטי על צלחת הגשה, מעליה נניח את הגבינה הצרובה ונפזר מעל מעט עירית ומעט שמן זית.
בתאבון!

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

חטיפי ספגטי וגבינות

המפגש בין גבינות ופסטה, במיוחד כשהוא מתרחש בתוך תנור, תמיד מפיק משהו טעים. כאן הלכנו על פורמט של חטיפים אישיים — פשוטים להכנה, מרשימים להגשה ומתאימים

18