פוקאצ’ה עם רוטב ביאנקה ותערובת קוואטרו פורמאג’י

מתכון של שחר ואור

4 תבניות סופלה

מצרכים:

3.5 כוסות קמח
1.5 כוסות מים
כפית שטוחה שמרים יבשים
2 כפות שמן זית
כפית וחצי מלח
1 רוטב ביאנקה
1 קוואטרו פורמאג’י

הוראות ההכנה:

אל מיקסר עם וו לישה מכניסים קמח, מים ושמרים.
מעבדים במהירות נמוכה עד שנוצר כדור.
תוך כדי תנועה, מוסיפים את השמן ולאחריו את המלח.
מעבדים במהירות גבוהה במשך 10 דקות עד שהבצק הופך להיות מבריק ואחיד
משמנים היטב קופסה בשמן זית ומעבירים את הבצק למנוחה של 24 שעות במקרר.
כעבור יממה נשמן תבנית ונעביר אליה את הבצק.
נלחץ בעדינות על הבצק שישתטח אך ניזהר לא להוציא ממנו אתה אוויר.
נמרח רוטב ביאנקה.
נפזר תערובת גבינות קוואטרו פורמאג׳י.
נשלח לאפייה בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

פוקאצ’ה ביאנקה

פוקאצ’ה לבנה

24

פוקאצ’ה ביאנקה

פוקאצ’ה עם רוטב ביאנקה בתוספת 4 גבינות.

24

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

0

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

0

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

0

סופלה גבינה

סופלה גבינה

0