קרמשניט קרם פטיסייר

מתכון של נועה שפירו

 

מצרכים:

400 ג׳ בצק עלים חמאה.
חופן סוכר לבן.
2 אריזות קרם פטיסייר

אופציונלי לקישוט:

אבקת סוכר
פירות העונה
בחורף: תותים/ אוכמניות
בקיץ: תאנים/ נקטרינה/ ענבים.

אופן ההכנה:

נסדר על נייר אפייה ריבוע בצק עלים,
נפזר מעל סוכר, נניח עוד נייר אפייה
ונעבור מעט ובעדינות עם מערוך.
נחתוך את הבצק לחלקים שווים
(בהתאם לגודל שרוצים).
נניח על תבנית אפייה
ומעל ריבועי הבצק נניח נייר אפיה
ומעל עוד תבנית אפייה (לקבלת משקולת).
אופים בתנור שחומם מראש
על 180° כ25/30 דקות (עד להשחמה).
לאחר האפייה מניחים לחתיכות הבצק להתקרר.
בינתיים שמים בשקית זילוף את קרם הפטיסייר.
ואז מרכיבים את המנה,
3 שכבות בצק ובין לבין מזלפים את הקרם.
לסיום:
לקישוט
ניתן להניח נייר אפייה באלכסון
ולפזר אבקת סוכר,
לזלף עוד גבעות של קרם
ומעל להניח את פירות העונה
ומוכן!

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

0

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

0

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

0

סופלה גבינה

סופלה גבינה

0

טירמיסו ב- 10 דקות

טירמיסו ב- 10 דקות

0