פלפלים ממולאים של אייל שני

– מתכון של אייל שני  –

חומרים ל-6 מנות:
6 פלפלים אדומים מאורכים בעלי בשר עבה
6 פלפלים ירוקים חריפים, כמה שיותר גדולים
6 פרוסות לחם לבן, ללא קרום
3 עגבניות מגי
שמן זית
1 חבילה (300 גרם) קוואטרו פורמאג’י

אופן ההכנה:

      1. מחממים תנור ל-200 מעלות לקלייה של הפלפלים.
      2. מניחים את הפלפלים (האדומים והירוקים) בתבנית עם נייר אפיה וצולים עד שהקליפה משחימה מכל הצדדים. מעבירים את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון, אוטמים, מחכים 10 דקות ואז מוציאים מן השקית, מקלפים, מסירים את הפטמה ומרוקנים את הגרעינים.
      3. מכינים את המלית: קורעים את הלחם לקרעים בעובי של בורגול גס או מקסימום פירורי מקושקשת מניחים בקערת ערבוב, חוצים את עגבניות המגי וסוחטים אותן מעל ללחם, מוסיפים מעט שמן זית ואת תערובת הקוואטרו פורמאג׳י ומערבבים.
      4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      5. ממלאים את הפלפלים בתערובת, מניחים בתבנית עם נייר אפיה ואופים במשך כ 15 דקות בתנור שחומם מראש. אוכלים מיד.

 

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

סלט נאצ’וס קון קסו (נאצ’וס עם גבינות)

קבלו את הגרסה הרעננה שלנו למאזט המקסיקני האהוב: אל הנאצ’וס הפריכים, האבוקדו והירקות מצטרפת המוצרלה

8

הסלט היווני שלי

לסלט יווני אמיתי יש חוקים. הירקות טריים, עסיסיים, קראנציים (ובלי חסה!), חתוכים גס ומונחים בשכבות; הזיתים יווניים אמיתיים

8

סלט פנצנלה עם ירקות קלויים ופטה עיזים

הוא נולד בטוסקנה כדי לתת הזדמנות שנייה ללחם יבש, ביחד עם המוצרלה כמובן!

8

סלט ירקות כפרי וגבינת מאנורי צרובה

ירקות טריים בשיא הטעם, חתוכים גס, מעורבבים לסלט פשוט שכולו חגיגה.

0

סלט חסה סלנובה, כרובית וקרמבל פטה-שקדים

קרמבל פטה קראנצ’י – פטנט מבריק וטעים במיוחד – הוא רק אחד מהסודות של הכוכבת היפהפייה של שולחן החג: חסת סלנובה שנפתחת כמו פרח ומחביאה

0

סלט ענבים, תרד וגבינה כחולה

החיבור הקסום ירגש אתכם עם טעמיו החדשניים, יחד עם עלים רעננים ואגוזים פריכים שהופכים את הסלט למושלם.

0