סירות תפוחי אדמה במילוי קוואטרו פורמאג’י ופטריות

4-6 סועדים, קל 120 דקות.

מרכיבים:

  • 4-6 תפוחי אדמה בינוניים

למלית:

  • 500 גרם רוטב בשמל
  • 300 גרם קוואטרו פורמאג’י
  • 1 כוס פטריות שמפיניון קצוצות / 1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • קורט אגוז מוסקט

להגשה:

  • 4 כפות עלי טימין טרי

אופן הכנה:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה בתנור, או כ- 8 דקות במיקרוגל.
  2. חוצים אותן לאורכם ומרוקנים אותם מתוכנם.
  3. מטגנים את הפטריות עם שמן זית ובצל ירוק כ- 5 דקות.
  4. מערבבים בקערה 250 גרם בשמל עם 150 גרם קוואטרו פורמאג’י, מוסיפים את הפטריות, המוסקט, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  5. מוזגים מעל תפוחי האדמה בשמל מעל הכל ומפזרים גבינת קוואטרו פורמאג’י.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ- 20 דקות, או עד השחמה, מגישים עם עלי טימין טריים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

כרובית וולינגטון עטופה בבצק עלים עם קוואטרו פורמאג’י

כזאת מנה עוד לא ראיתם! כרובית וולינגטון במעטפת שתענוג להציג בשולחן, כל כך פשוטה להכנה עם פטנט רוטב הבשמל המושלם.

0

כדורי מאק אנד צ’יז פריכים עם קוואטרו פורמאגי ועגבניות מיובשות

מצאנו את המנה הכי ממכרת שיש – כדורי מאק אנד צ׳יז עסיסיים במיוחד ברוטב

0

עוגת לזניה הפוכה בתוספת בטטה וקוואטרו פורמאג’י

מה קורה כשמפגישים בין רוטב הבשמל החדש והגאוני שלנו עם עלי לזניה ואינגליש קייק? פטנט של מנה שכיף להגיש ויותר כיף לאכול…

0

לביבות פנצנלה – לחם עגבניות ובזיליקום

במטבח האיטלקי, לא זורקים לחם מאתמול, אלא מקפידים להכין ממנו מטעמים.

1

כוסיות קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק

קינוח כוסות- קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוק קדאיף, מסקרפונה ופיסטוק יש יותר טוב מזה?! 

1

פוקאצ’ת גבינות, ירקות וממרחים

מניחים את הגבינות על הפוקאצ’ה מיד שהיא יוצאת מהתנור והן נמסות מעט מהחום ויוצרות מנה הרמונית במיוחד.

1

גאלט בצל ומסקרפונה

גאלט הוא האח הקליל והכיפי של הקיש. ההכנה פשוטה, העיצוב חופשי והתוצאה מפוארת. כאן הכנו אותו מבצק פריך עם פטנט – מסקרפונה במקום חמאה – שהופך

1

סופלה גבינה

סופלה גבינה

1