צילום וידאו: בבושקה הפקות | צילום סטילס: שרית גופן | סגנון: דלית רוסו

מיני פיצה טורטייה

– מתכון של רות אוליבר 

מצרכים ל-12 פיצות בקוטר 6 ס”מ (בתבנית מאפינס):
6 טורטיות
שמן לשימון
למלית:
1 קופסה מוצרלה בייבי 18%
100 גרם מוצרלה מגורדת 22%
50 גרם גרנה פדנו מגורדת 29%
100 גרם קאשקבלו 26% מגוררת
2/3 כוס זיתי קלמטה מגולענים
12 עגבניות שרי אדומות חצויות
12 עגבניות שרי צהובות חצויות
2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
1/2 בצל חצוי ופרוס דק
עלים קצוצים מ-3 גבעולי בזיליקום
עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מחממים מחבת יבשה וקולים טורטיות כחצי דקה מכל צד (זה יעניק להן גמישות).
  3. קורצים מכל טורטייה 2 עיגולים בקוטר 10 ס”מ ומברישים בשמן משני הצדדים
  4. מרפדים את תבנית המאפינס בעיגולי הטורטיות המשומנים.
  5. מערבבים בקערה את כל חומרי המלית
  6. ממלאים כל טורטייה ב-2 כפות מלית – משתדלים שהן יכילו את כל מרכיבי הסלט בצורה מאוזנת.
  7. אופים כ-25 דקות עד שהמאפים מזהיבים והגבינות נמסות. מצננים מעט, מחלצים מהתבנית ומגישים.

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

מיני פנקייקס וניל – שוקולד צ’יפס ושיפודי פירות ל”יום מתוק”

מיני פנקייקס וניל בשילוב גבינת שמנת ניו יורק, המעניקה להם אווריריות עננית. הכי טעים להגיש אותם לצד גבינה “מתוקה” ולמרוח אותה על הפנקייק. ארוחת עשר שכי

24

מיני מאפינס גבינות וזיתים

מאפינס זיתים טעימים, קלילים ואווריריים עם מגוון גבינות מפנקות, שיהיה לילדים קשה במיוחד להפסיק לאכול אותם – אז תתכוננו, כי הם מתחסלים ברגע.

18

קרדיאס כרובית

לתערובת הבסיסית של הכרובית וארבע הגבינות אפשר להוסיף כל מיני תוספות שאוהבים, כמו זיתים, בצל, פטריות או עגבניות שרי או פשוט להניח אותם על הלביבות למרא

14

לזניה גבינות

לזניה של שני רטבים שמכינים בצ’יק- רק לערבב את החומרים בקערות נפרדות, להרכיב ולאפות. חגיגה איטלקית אמיתית במינימום מאמץ.

14

חלת כרישה, בצל ירוק ופטה עיזים

בתוך בצק חלה רך מטמינים בצלים זהובים ומתקתקים וגבינת פטה שנמסה לתוך הבצק. את היצירה מעצבים לצורת כתר, כיאה למאפה שהולך לתפוס את מרכז תשומת הלב

14

מדיאס דה קזו

המלית המינימליסטית של הממולאים הבלקניים מקבלת חיזוק של בצל, עגבנייה וזיתים.

14

מיני פיצות בגט עם גבינות וירקות

בין פיצה קלאסית לברוסקטה יש את הפטנט האלגנטי הזה: לוקחים בגטים קטנים, חוצים לאורך, מורחים ברוטב עגבניות משובח ומפזרים מעל מוצרלה ותוספות צבעוניות. בחי

10