צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

סגנאקי

– מתכון של אורלי פלאי-ברונשטיין –

נתחי חלומי מתובלים באורגנו וצרובים עד להזהבה, מוגשים עם סלסת עגבניות רעננה וארומטית.

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילת חלומי 24%

שמן זית

לסלסה:

2 עגבניות קצוצות דק-דק

חצי בצל סגול, קצוץ דק

2 כפות שמן זית

1 שן שום, כתושה

מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

  1. מערבבים את חומרי הסלסה, מתבלים ושומרים עד להגשה.
  2. מברישים את פרוסות הגבינה בשמן זית וצולים על הגריל או במחבת גריל במשך 3-2 דקות מכל צד עד להזהבה. לחילופין אפשר לצלות על מחבת גריל משומנת.
  3. מפזרים את הסלסה על פרוסות החלומי הצלויות ומגישים מיד.