צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

המבורגר גבינת מאנורי – חן קורן

מצרכים:

להמבורגר:
כ5 פרוסות מאנורי (פרוסה לכל סועד)
ביצה
פירורי לחם
מלח
שמן לטיגון עמוק


להגשה:

המבורגר קלאסי (המנה של אלון)
חרדל, מיונז, קטשופ- מה שאוהבים
ממרח פסטו
חסה טריה
פרוסות עגבניה
פרוסות בצל סגול
לחמנית המבורגר

המבורגר תוניסאי (המנה של חן)
האריסה טובה
חצילים קלויים
פלפלים קלויים
חסה טריה
לחמנית המבורגר

אופן ההכנה:

  1. מקשקשים את הביצה ומתבלים במלח.
  2. מצפים את פרוסות המאנורי בביצה, ואז בפירורי הלחם היטב היטב. אם זה לא נדבק בסבב הראשון עשו דאבל קואטינג.
  3. חממו שמן חצי עמוק במחבת וטגנו את המאנורי עד להשחמה.

 

עכשיו מרכיבים את המנה:

  1. חוצים את הלחמניה ל – 2.
  2. מורחים את הממרח בהתחלה, עליו החסה, הירקות, ומלמעלה הגבינה הקריספית.
  3. סוגרים עם חצי הלחם הנותק וזוללים.

אולי תרצו להכין גם