גרנה פדנו מגוררת 29%

גבינה קשה איטלקית מסורתית ואותנטית, המקבילה בתכונותיה לגבינת פרמז'ן. גרנה פדנו של גד מיוצרת תחת מותג משותף עם מחלבת לאטריה סוציאלה מנטובה בחבל לומברדיה, מולדת הגבינה. בדומה לפרמז'ן, היא בעלת הגנה טרוארית ומאושרת לשיווק על ידי איגוד יצרני גרנה פדנו. הגרסה המגוררת נוחה במיוחד לפיזור על פסטה ומאפים.

שימושים
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה


חלב: בקר

מתכונים עם גרנה פדנו מגורדת
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

1

גראטן תפוחי אדמה

גראטן תפוחי אדמה עם ארבע גבינות

1

מאפה אלמוג

מאפה מרשים בטעם משגע - מושכים בידיים את צינורות הפסטה, מותחים את חוטי הגבינה החמים ומתענגים.

1

תירס צלוי מוקרם

קונים קלחים עם קליפה, מבשלים 5 דקות, מסירים את החלק השעיר, מפשילים את הקליפה וקושרים ליצירת ידית אחיזה. צולים על הגריל או במחבת פסים עד להשחמה. מורחים

1

לינגוויני ירקות

מתכון פסטה קליל ונעים. מנה שתשמח כל שולחן בה הגרנה פדנו של גד תשמח כל טועם.

1

פטוצ’יני ארביאטה

בתרגום חופשי: פסטה עצבנית. מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי. מכיוון שמדובר במנה המגיעה מדרום איטליה משתמשים בפסטה יבשה. שמן הזית, השו

1