ריקוטה פרסקה 9%

גבינה איטלקית רכה ועדינת טעם המופקת ממי גבינה. מכינים אותה בתהליך של בישול כפול ומכאן שמה - ricotta, מבושלת פעמיים. היות והריקוטה מיוצרת מחלבוני מי גבינה העשירים במינרלים יש בה שיעור גבוה במיוחד של סידן וסיבים תזונתיים. תהליך ייצורה הייחודי של ריקוטה פרסקה (fresca - טרייה באיטלקית) מפיק מרקם עשיר וחלק וטעם חלבי נפלא. הגבינה המשווקת בסלסלה דמויית קש נוחה לשליפה נחשבת לבחירה אידיאלית למאפים, מצטרפת לרטבי פסטה ומשתלבת במלית לרביולי. היא נהדרת לנשנוש כמו שהיא - עם זילוף דבש מעל או פרי ליד.

שימושים
נשנוש
פסטה
אפייה מתוקה
אפיה מלוחה
פיצה

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

מתכונים עם ריקוטה פרסקה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

כנאפה ריקוטה מרציפן

מלית ריקוטה, מוצרלה ומרציפן שימלא את הבית בניחוח שקדים מתקתק שלא תוכלו לעמוד בפניו

1

עוגת ריקוטה אפויה חגיגית

אם עדיין לא ניסיתם עוגת גבינה על בסיס ריקוטה, אתם צפויים להתאהב במרקם הקטיפתי והטעם המענג

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם תרד וכרישה

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תרד מאודה וכרישה שהוקפצה בשמן זית.

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם צ’ושקי

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תבשיל של פלפלים קלויים, מתובלים בשום ושמיר.

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם תאנים, אורגנו ודבש

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תאנים טריות ודבש. אם אין תאנים טריות אפשר להחליף בפרי עונתי אחר כמו אפרסמון, תותים או קונפיטורה.

1