פלפלונים ממולאים בגבינות עיזים נשנוש מהיר ואלגנטי – פלפלונים מתוקים ממולאים בתערובת פיקנטית המבוססות על שני סוגים של גבינת עיזים. הפירורים החמים שמוסיפים ברגע האחרון מוסיפים קראנץ' נעים ועוד קצת טעם.למתכון ←קישים אישיים של סלמון וגבינת שמנת מתכון פטנט, שהוא מחווה לכריך הניו יורקי האולטימטיבי. ההכנה ממש פשוטה – במקום להכין קלתית, משתמשים בלחמניות ביס.למתכון ←פיצטות מבצק עלים עם גבינת שמנת וירקות גם לצרפתים יש פיצה, והיא אופיינית לחבל אלזאס. מכינים אותה על בסיס בצק עלים והיא מזכירה את הפיצה ביאנקה של האיטלקים, כי אין בה רוטב עגבניות אלא ממרח גבינה. קל מאוד להכין אותה ויחד עם שפע הירקות שמעטרים אותה זאת מנת אירוח טעימה ויפה.למתכון ←פסטה רוזה אחד הרטבים הכי אהובים על ילדים. מתחילים בהכנת רוטב עגבניות טוב ובהמשך מעדנים ומעגלים את טעמיו עם גבינת שמנת 12% (במקום שמנת מתוקה), שמעניקה לו מרקם קטיפתי.למתכון ←בראוניז צ'יז-קייקשתי אהבות אמריקניות בעוגה נפלאה אחת. לצד תערובת הבראוניז מכינים קרם מגבינת שמנת 12%, יוצקים לתבנית ואופים יחד. מתקבלות בראוניז במראה כלב דלמטי: שוקולד משובץ בגבינה.למתכון ←מאפינס גבינת ניו יורק 12% ונוטלהמאפה מתוק שכולם אוהבים. מתאים לצד הקפה של הבוקר או לתה של אחה"צ. חצי מכמות גבינת השמנת הולכת לבצק, והחצי השני לציפוי. למתכון ←קרואסוני מלאווח ממולאים בגבינה מתוקההוא מחכה לכם במקפיא מוכן למשימות אירוח. כאן הפכנו אותו לקרואסון זריז ומילאנו אותו בקרם אוורירי ולימוני המבוסס על גבינת ניו יורק 12%למתכון ←

ארוחה סודית במעדנייה: גיא פולק מבשל ומארח
גיא פולק, השף הראשי של קבוצת r2m בישל ארוחה סודית במעדנייה שהפכה למסעדה רומנטית לערב אחד