מרכיבים ל-35 עוגיות:
לבצק:
200 גרם חמאה רכה 100 גרם גבינת גאודה מגוררת דק 2/1 גביע (100 גרם) שמנת חמוצה 15% 5 כפות שמן קנולה 500 גרם (½3 כוסות + כף) קמח רגיל 1 כפית אבקת אפייה 2 כפיות שטוחות מלח
לציפוי:
1 ביצה טרופה תערובת דגנים
אופן ההכנה:
מכינים את הבצק:
מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות במהירות איטית, עד לקבלת בצק אחיד.
מכינים את העוגיות:
מרכיבים ל-35 עוגיות:
לבצק:
200 גרם חמאה רכה
100 גרם גבינת גאודה מגוררת דק
1/2 גביע (100 גרם) שמנת חמוצה 15%
5 כפות שמן קנולה
500 גרם (½3 כוסות + כף) קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
2 כפיות שטוחות מלח
לציפוי:
1 ביצה טרופה
תערובת דגנים
מכינים את הבצק:
מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות במהירות איטית, עד לקבלת בצק אחיד.
מכינים את העוגיות: