מיקי שמו וירדן הראל מכינים בוגאצ'ה

מרכיבים ל-35 עוגיות:

לבצק:

200 גרם חמאה רכה 100 גרם גבינת גאודה מגוררת דק 2/1 גביע (100 גרם) שמנת חמוצה 15% 5 כפות שמן קנולה 500 גרם (½3 כוסות + כף) קמח רגיל 1 כפית אבקת אפייה 2 כפיות שטוחות מלח

לציפוי:

1 ביצה טרופה תערובת דגנים

אופן ההכנה:

מכינים את הבצק:

מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות במהירות איטית, עד לקבלת בצק אחיד.

מכינים את העוגיות:

  1. מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 1 ס"מ.
  2. מניחים את הנייר על תבנית אפייה.
  3. מורחים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים פרג באופן שווה.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  6. חותכים למלבנים בגודל 3*6 ס"מ.
  7. אופים 30-25 דקות, עד להזהבה.
  8. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

רכיבים:

מרכיבים ל-35 עוגיות:

לבצק:

  • 200 גרם חמאה רכה

  • 100 גרם גבינת גאודה מגוררת דק

  • 1/2 גביע (100 גרם) שמנת חמוצה 15%

  • 5 כפות שמן קנולה

  • 500 גרם (½3 כוסות + כף) קמח רגיל

  • 1 כפית אבקת אפייה

  • 2 כפיות שטוחות מלח

לציפוי:

  • 1 ביצה טרופה

  • תערובת דגנים

אופן הכנה:

מכינים את הבצק:

מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות במהירות איטית, עד לקבלת בצק אחיד.

מכינים את העוגיות:

  1. מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 1 ס"מ.
  2. מניחים את הנייר על תבנית אפייה.
  3. מורחים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים פרג באופן שווה.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  6. חותכים למלבנים בגודל 3*6 ס"מ.
  7. אופים 30-25 דקות, עד להזהבה.
  8. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

אולי תרצו להכין גם