גרנה פדנו 29%

גבינה קשה איטלקית מסורתית ואוטנתית, המקבילה בתכונותיה לגבינת פרמז'ן. גרנה פדנו של מחלבות גד מיוצרת תחת מותג משותף עם מחלבת לאטריה סוציאלה מנטובה בחבל לומברדיה, מולדת הגבינה. בדומה לפרמז'ן, גם היא בעלת הגנה טריטואלית ומאושרת לשייוק על ידי איגוד יצרני הגרנה-פדנו.

שימושים
סלט
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

מתכונים עם גרנה פדנו
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

1

קצ’יו א פפה

קלאסיקה איטלקית שממחישה היטב את עומק הטעמים של גבינת גרנה פדנו האיטלקית.

1

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים.

1

רביולי ברוטב רוזה

תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה.

1

פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד

פשטות זה הכל: הפסטה שמתבשלת עם הירקות והעשבים יוצאת טעימה במיוחד, המוצרלה נמסה לתוך הנוזל ומעשירה אותו.

1

פוקצ’ת גבינות

גבינות טריות שמניחים מעל בצק פוקצ'ה פריך וקריספי. מזלפים מלמעלה שמן זית ורוזמרין טרי ומתענגים על כל ביס.

1