פרוסות מוצרלה 22%

הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה המשתלבת נפלא בפיצות ובמגוון מאפים ומשמשת תחליף בריא ואיכותי יותר לגבינה הצהובה. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא פרוסה - להכנת כריכים, סלטים, לזניות ופיצות בקלות ובנוחות.

שימושים
כריך
סלט
פסטה
פיצה


חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

מתכונים עם פרוסות מוצרלה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים.

1

סלט פסטה בנוסח תוניסאי

סלט עז טעמים, שנוצר בהשראת הסנדוויץ' התוניסאי — עם טונה משומרת, זיתי קלמטה, לימון כבוש וגבינה בולגרית.

1

פטס דה נאן

פחזניות מטוגנות במילוי קרם מסקרפונה ושוקולד לבן וזיגוג שוקולד מריר.

1

עוגת ריקוטה ואפרסקים

עוגה ביתית, טעימה ופשוטה מאוד להכנה. מרקמה הרך ומתיקותה המעודנת מחמיאות לשלל פירות קיץ. אפשר להכין גם עם משמשים, שזיפים או נקטרינות.

1

מילפיי צרפתי

הקרמשניט האהובה, או בצרפתית "מילפיי" (אלף עלים), שכבות מתפצחות של בצק עלים וביניהן קרם פטיסייר עשיר

1

גאלט חצילים עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

הרמוניה נפלאה נוצרת מהשילוב בין פריכות הבצק, לרכות המסקרפונה, שעוטפת את הכרשה והחציל.

1

לינגוויני ירקות

מתכון פסטה קליל ונעים. מנה שתשמח כל שולחן בה הגרנה פדנו של גד תשמח כל טועם.

1