מוצרלה פרסקה 18%

מוצרלה היא אחת הגבינות האיטלקיות הידועות והאהובות בעולם. היא מיוצרת מ-100% חלב טרי בשיטה ייחודית האחראית על המרקם האלסטי הייחודי הנפרד לחוטים עדינים. טעמה טעם חלב רענן, ולכן לטריות יש חשיבות עליונה. מוצרלה פרסקה של גד אכן משווקת ביום ייצורה ומכאן שמה - fresca (טרייה). בזכות טעמה המעודן ומרקמה הייחודי, יש לה שימושים רחבים מאוד בבישול ואפייה.

שימושים
כריך
סלט
פסטה
פיצה

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

מתכונים עם מוצרלה פרסקה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

קרפצ’יו פלפלים קלויים ומוצרלה פרסקה

מנה טעימה ויפה כמו ציור, עם שני פטנטים חכמים שגם מתחברים לטעם מושלם וגם מקצרים את זמן ההכנה

1

סלט עגבניות וענני ריקוטה פרסקה

את הפטנט הגאוני הזה אתם חייבים לנסות: ריקוטה פרסקה אפויה בתנור עם עגבניות שרי עסיסיות, זיתי קלמטה, אורוגולה, צנוברים ושמן זית

1

טארט גבינות ושומשום

טארט פריך וחמאתי, ממולא בשלל גבינות ותבלינים מקומיים, ומשובץ ביהלומי ריקוטה ושומשום

1

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים.

1

פיצה כרובית עם עגבניות ומוצרלה פרסקה

במקום קמח משתמשים בפירורי כרובית, שאליהם מצטרפות ביצים וגרנה פדנו. התוצאה - קלתית טעימה ונטולת גלוטן.

1

מוצרלה פרסקה וסלט עלים על סלמורחו

השף אביבית פריאל במתכון לגספצ'ו ספרדי מרגש

1

פיצטות טוניסאיות עם בצק ללא לישה

המרחק בין איטליה לטוניס הוא ממש לא גדול - גם גיאוגרפית וגם קולינרית. אז מה הפלא שהרכיבים של הסנדוויץ' הטוניסאי האהוב מרגישים לגמרי בבית כשמניחים אותם

1

פיצה ביאנקה דולצ’ה

Dolce באיטלקית פירושו מתוק, ואכן הפיצה הזאת היא סוג של קינוח או לחילופין מאפה בוקר מפנק. השילוב בין תאנים טריות למוצרלה ודבש הוא חגיגה!

1