מרכיבים:
200 גרם חמאה מומסת 500 גרם קמח רגיל 25 גרם אבקת אפיה 140 גרם סוכר 20 גרם סוכר וניל (אם אין סוכר וניל ניתן לשים 3 כפות תמצית וניל) 2 ביצים 550 גרם חלב מעט גרידת לימון בתוך החלב קישוט: קרם מסקרפונה מוכן 3 בננות 4 כפות אבקת סוכר קליק ביסקוויט שוקולד לבן כלים: נייר כסף, מחבת, מטרפה, קערה לחימום במיקרוגל, קערה לערבוב החומרים, סכין, מסננת לאבקת סוכר.
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המצרכים יחד למעט החלב והלימון שאותם מערבבים בהדרגה הכל בעזרת בלנדר מוט . 2. מוסיפים בהדרגה את החלב וגרידת הלימון ומערבבים טוב. טיפ שפיץ : בעזרת נייר כסף ניתן לייצר רינג שבתוכו אפשר להכין את הפנקייק. 3. מחממים מחבת עם שמן! (לא חמאה). 4. שופכים על מחבת עם מצקת כל פעם מעט מהבלילה ונהנים מקינוח מושלם! טיפ שפיץ: ממליצה לטגן על מחבת עם אש נמוכה יותר זמן מהרגיל על מנת שיספיק לתפוח ולהתבשל מבפנים מבלי להישרף. 5. מסדרים את הפנקייקים במגדל. 6. בין הפנקייקים אפשר לשים כל ממרח אני בחרתי בקרם מסקרפונה מוכן. 7. מקשטים יפה עם בננות וקליק ביסקוויט לבן.
200 גרם חמאה מומסת
500 גרם קמח רגיל
25 גרם אבקת אפיה
140 גרם סוכר
20 גרם סוכר וניל (אם אין סוכר וניל ניתן לשים 3 כפות תמצית וניל)
2 ביצים
550 גרם חלב
מעט גרידת לימון בתוך החלב
קישוט:
קרם מסקרפונה מוכן
3 בננות
4 כפות אבקת סוכר
קליק
ביסקוויט שוקולד לבן
כלים:
נייר כסף
מחבת
מטרפה
קערה לחימום במיקרוגל
קערה לערבוב החומרים
סכין
מסננת לאבקת סוכר
מערבבים את כל המצרכים יחד למעט החלב והלימון שאותם מערבבים בהדרגה – הכל בעזרת בלנדר מוט.
מוסיפים בהדרגה את החלב וגרידת הלימון ומערבבים טוב.
טיפ שפיץ: בעזרת נייר כסף ניתן לייצר רינג שבתוכו אפשר להכין את הפנקייק.
מחממים מחבת עם שמן! (לא חמאה).
שופכים על מחבת עם מצקת כל פעם מעט מהבלילה ונהנים מקינוח מושלם!
טיפ שפיץ: ממליצה לטגן על מחבת עם אש נמוכה יותר זמן מהרגיל כדי שיספיק לתפוח ולהתבשל מבפנים מבלי להישרף.
מסדרים את הפנקייקים במגדל.
בין הפנקייקים אפשר לשים כל ממרח – אני בחרתי בקרם מסקרפונה מוכן.
מקשטים יפה עם בננות וקליק ביסקוויט לבן.
בחזרה למומחים במטבח