מרכיבים:
ל– 2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס״מ
פאם חמאה
200 גרם חמאה רכה
200 גרם סוכר קנים כהה
4 ביצים
490 גרם (½3 כוסות) קמח
1 שקית אבקת אפייה
120 מ"ל ( ½ כוס) חלב
300 גרם יוגורט עיזים
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת תפוז אחד
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
10 גרם מאצ'ה
25 גרם קקאו
2 כפות חלב
אופן ההכנה
גיוונים:
*אפשר להחליף את החלב במיץ תפוזים באותה כמות.
*אפשר להחליף את השוקולד המריר ב-150 גרם שוקולד חלב.
200 גרם חמאה רכה
200 גרם סוכר קנים כהה
4 ביצים
490 גרם (½3 כוסות) קמח
1 שקית אבקת אפייה
120 מ"ל (½ כוס) חלב
300 גרם יוגורט עיזים
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת תפוז אחד
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
10 גרם מאצ'ה
25 גרם קקאו
2 כפות חלב
לריסוס התבניות:
פאם חמאה
גיוונים:
*אפשר להחליף את החלב במיץ תפוזים באותה כמות.
*אפשר להחליף את השוקולד המריר ב-150 גרם שוקולד חלב.