ל-35 עוגיות: לבצק: 200 גרם חמאה רכה 100 גרם גבינת גאודה מגוררת דק 2/1 גביע (100 גרם) שמנת חמוצה 15% 5 כפות שמן קנולה 500 גרם (½3 כוסות + כף) קמח רגיל 1 כפית אבקת אפייה 2 כפיות שטוחות מלח לציפוי: 1 ביצה טרופה תערובת דגנים
אופן הכנה:
מכינים את הבצק: מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות במהירות איטית, עד לקבלת בצק אחיד. מכינים את העוגיות: מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 1 ס"מ. מניחים את הנייר על תבנית אפייה. מורחים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים פרג באופן שווה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה. מחממים תנור ל-170 מעלות. חותכים למלבנים בגודל 3*6 ס"מ. אופים 30-25 דקות, עד להזהבה. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע. בחזרה למומחים במטבח