מסדרים את האבוקדו על מגש עמיד בחום כשהצדדים החתוכים כלפי מטה ומושחים את החלקים העליונים של האבוקדו במעט שמן זית.
חורכים את האבוקדו בעזרת מבער גז.
חותכים את האבוקדו לחתיכות בגודל ביס ומתבלים במלח ומעט לימון.
מרתיחים מים בסיר גדול ומכניסים את הביצים ל־6 דקות בדיוק.
מעבירים מיד לקערה עם מי קרח.
מקלפים ובוצעים ביד לשני חצאים.
מתבלים במלח ופלפל.
מורחים גבינה על פרוסות הלחם ומסדרים את האבוקדו והביצים.
מכינים חמאה חומה: מרתיחים את מרכיבי החמאה החומה במחבת או בסיר קטן עד שהחמאה בצבע חום בהיר.
בעזרת כף מזלפים את החמאה החומה על האבוקדו והביצים.