צילום: אנטולי מיכאלו | סגנון: אינה גוטמן
– מתכון של רות אוליבר –
גבינות טריות שמניחים מעל בצק פוקצ'ה פריך וקריספי. מזלפים מלמעלה שמן זית ורוזמרין טרי ומתענגים על כל ביס.חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:
לבצק:
1 ק"ג קמח לחם
50 גרם שמרית
600 מ"ל (½2 כוסות) מים פושרים
50 מ"ל שמן זית
40 גר' (½2 כפות) סוכר
20 גר' (1 כפות) מלח
לטופינג:
מלח גס
רוזמרין טרי
שמן זית
350 גרם צפתית 5% מפוררת
100 גרם גרנה פדנו 29% מגוררת גסהכנה: