ריקוטה עושה את זה יותר טוב

בחושה, קראנץ' או גאלט, לא משנה במה תבחרו, הקיץ הזה אופים עם ריקוטה פרסקה. הטעם המעודן של הריקוטה ישלים בצורה מעולה את טעמי העוגה שעליה אתם עמלים ויהפוך כל מילוי לבעל מרקם קרמי מושלם.

עוגת ריקוטה לימון לשבירת הצום

לריקוטה יש טעם מעודן ונפלא, שעלול ללכת לאיבוד כשמשדכים אותה עם שותפים דומיננטיים מדי ולכן בחרנו לשלב אותה בעוגה בחושה שנותנת לה את מרכז הבמה. התוצאה היא עוגה זהובה, רכה ולחה עם טעמי גבינה עשירים וארומת לימון עדינה.

קראנץ ריקוטה פרסקה וצימוקים

עוגת שמרים ביתית במתיקות מעודנת ובמרקם נעים, המתקבל מערבוב של גבינת ריקוטה פרסקה עם מעט גבינת שמנת, שמעניקה למלית גוף ומרקם.

גאלט תפוחי עץ עם מסקרפונה וריקוטה פְרֵסְקָה

מאפה תפוחים פריך ויפהפה. הגבינות משתלבות במלית וגם מוגשות לצד המאפה המוכן. לאירוח או סתם כשמתחשק להתפנק.

קסטה סיציליאנה

לקינוח המסורתי מהמטבח הסיציליאני יש הרבה גרסאות, המפורסמת ביותר היא עוגת שכבות עם מלית ריקוטה, מצופה שכבת מרציפן ופירות מסוכרים. הפעם זו עוגה אישית המוגשת בתוך כוס כשאת ציפוי המרציפן מחליף גנאש שוקולד לבן.

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
The Story Behind the Secret כתבות אסופות מתכונים
Sort by

ריקוטה – הגבינה הלבנה של האיטלקים

גבינת הריקוטה למריחה היא ה”גבינה הלבנה” של האיטלקים, אשר אף ארוחה איטלקית אינה שלמה בלעדיה.

18

ריקוטה פרסקה – גבינת האפייה המושלמת שאתם עדיין לא מכירים

טעמה עשיר אך מעודן ולכן מתאים למאפים מלוחים ומתוקים גם יחד, מרקמה שמנתי ויציב ובזכות מיעוט הנוזלים היא מתנהגת למופת בתנור. גלו את קסמה של הריקוטה פרסק

18

ריקוטה – גבינה לכל עת

יש לה טעם ניטראלי, מרקם מעודן ואופי נהדר שמסתדר עם כולם!

18

נר שביעי

קליק אחד ויש לכם את המתכון המושלם לחג: פסטה ריקוטה פרסקה. נסו ותתאהבו.

8