סילבסטר עם חברים

לא צפוי שלג וגם עצי אשוח מקושטים נדירים אצלנו, ובכל זאת תחילת השנה האזרחית היא תמיד סיבה למסיבה. השנה במקום לצאת למסעדה מארחים בבית: עורכים יפה את השולחן, שמים מוזיקה טובה ומזמינים חברים לארוחה שמחה עם מנות מפנקות שמגישים למרכז השולחן, מיטב הגבינות של ״גד״ והרבה יין טוב. כך מתחילים שנה טעימה.

חלת כרישה, בצל ירוק ופטה עיזים

בתוך בצק חלה רך מטמינים בצלים זהובים ומתקתקים וגבינת פטה שנמסה לתוך הבצק. את היצירה מעצבים לצורת כתר, כיאה למאפה שהולך לתפוס את מרכז תשומת הלב

מרק ארטישוק ירושלמי, אגוזי ברזיל וטוויל פקורינו

מרק קרם עמוק טעמים ואלגנטי. רגע לפני ההגשה מניחים עליו טוויל גבינה פריך ופיקנטי ואגוזי ברזיל, שמעשירים עוד קצת את הטעם והמרקם.

קממבר ריבת בצל ואגוזי מלך

שתי וריאציות נפלאות לגבינת קממבר צלויה בתנור, האחת עם ריבת בצל ואגוזים והשניה עם סלסת זעתר, שום קונפי ודבש. מנות ראשונות אלגנטיות וטעימות בטירוף.

קראמבל ירקות חורפי, מנצ’גו, קשקבל ואגוזי פקאן

בדרך כלל קראמבל הוא מתוק ועתיר בחמאה ופירות מקורמלים. כאן לקחנו את הרעיון הטעים הזה לכיוון מלוח ויצרנו חגיגה צבעונית וקראנצ’ית של ירקות שורש, שנמצאים במיטבם בחורף, גבינות ואגוזים.

ברד פודינג שוקולד, בננות ואגוזי לוז

מי היה מאמין שאפשר להכין משהו כל כך מושחת וטעים מלחם ישן קינוח מנחם ומושלם ללילה חורפי.

טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים

קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת – מגישים בקערה גדולה שקופה, כך שאפשר לראות את כל השכבות. לא חייבים צלחות אישיות – אפשר להסתער עם כפות ישירות על הקערה.

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
דפי מידע The Story Behind the Secret כתבות אסופות מתכונים
Sort by

תקנון פעילות “חנוכה” דצמבר 2019

מחלבת “גד” היא המחלבה הרביעית בגודלה בארץ, עם מבחר מוצרים חובק עולם

0

סיקרט דינר

מיטב השפים המובילים בישראל מבשלים לכם ארוחות סודיות עם גבינות גד בלוקיישנים הכי מפתיעים בארץ!

0

*האותיות הקטנות:

מחלבת “גד” היא המחלבה הרביעית בגודלה בארץ, עם מבחר מוצרים חובק עולם

0

נר שני

המתכון המושלם לפיצטות חצילים וגבינות ועוד מגוון מתכונים מפנקים במרחק לחיצה.

0