מרכיבים
תבנית בקוטר 22 ס״מ
צנתר סנט הונורה
מרכיבים לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1 כוס קוקוס
1 כוס סולת
1 כוס קמח כוסמין לבן
1 שקית אבקת אפייה
200 גרם יוגורט יווני
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
מרכיבים לסירופ:
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס סוכר
לחמם יחד
להגשה:
מרנג איטלקי:
175 גרם חלבונים
350 גרם סוכר
88 מ״ל מים
1 כפית מחית וניל
פירות יער טריים
אופן ההכנה:
להכנת המרנג האיטלקי:
תבנית בקוטר 22 ס״מ צנתר סנט הונורה
התראות