מוס שוקולד ומסקרפונה

מתכון של משי שטרן

מצרכים לקראמבל:

80 גר׳ חמאה
100 גר׳ קמח
100 גר׳ סוכר

למוס:

מוס מסקרפונה שוקולד
קרם מסקרפונה

אופן ההכנה:

במעבד מזון, סלייסר, או בידיים, נעבד את חומרי הקראמבל עד למרקם פירורי, נעביר לתבנית עם נייר אפייה ונכניס לאפייה בחום 160 טורבו עד להזהבה.
מומלץ להשגיח ולערבב קצת באמצע לאפייה יותר אחידה.
להיזהר לא לשרוף את הקצוות.
אחרי כ-20 דקות הקראמבל יהיה זהוב וריחני וניתן לו להתקרר לחלוטין (אפשר לשמור בפריזר ולהשתמש בעת הצורך).

את מוס מסקרפונהשוקולד נעביר לקערה ונקציף עם מיקסר כ-2 דקות, עד למרקם יציב אוורירי וחלק.
נבחר כלי יפה להגשה אישית או משפחתית, נפזר מעט קראמבל בתחתית הכלי.
נזלף ממוס השוקולד, נכניס לקירור או הקפאה עד שהמוס מתייצב וניתן לזלף עליו קרם, ואז נעביר את קרם המסקרפונה, ככה כמו שהוא ישר לשקית, אפשר אפילו בלי צנטר, ונזלף גבעות עגולות ויפות על המוס, ובום! יש לנו קינוח מוכן.
אבל אל תגלו לאף אחד שזה היה כל כך קל כן? תנו לאנשים לעוף עליכם שיחשבו שעבדתם קשה..

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

עוגת שכבות מוס מסקרפונה שוקולד

עוגת שכבות מוס מסקרפונה שוקולד

24

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

8

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

8

פסטה פטריות ובשמל

פסטה פטריות ובשמל

8

פיצה ביאנקה וגבינה

פיצה ביאנקה וגבינה

8