מק אנד צ’יז קיטוגני – מתכון של רותם ליברזון

מתכון של רותם ליברזון

מצרכים:

כרובית שלמה מופרדת לפרחים קטנים
50 גרם חמאה
כוס שמנת מתוקה
2 חבילות מק אנד צ’יז מגורר
כוס בצל ירוק קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
חבילת תרד חתוכה דק
מלח
פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט מגורר (לא חובה)

אופן ההכנה:

בסיר עם מים רותחים וכפית גדושה מלח מבשלים את פרחי הכרובית כ 10 דק עד שהם רכים אבל יציבים ולאחר מכן מסננים.
במחבת עמוקה מטגנים את הבצל בחמאה עד לריכוך בערך 2 דקות ולאחר מכן מוסיפים את השמנת לעוד 4 דק’ בישול.
מוסיפים את הכרובית וחבילה אחת של מק אנד צ’יז מגורר ביחד עם פלפל שחור, מלח  ואגוז מוסקט ומערבבים היטב.
מוסיפים את התרד וממשיכים לערבב.
מניחים בתבנית לתנור ומעל מפזרים עוד שקית של מק אנד צ׳יז.
מכניסים לתנור לחום של 200 לרבע שעה או עד שיש קראסט שחום מעל המאפה.
מגישים מיד.

אולי תרצו להכין גם