סופלה גבינה

מתכון של דודי אלבלינג

4 תבניות סופלה

מצרכים:

1 רוטב בשמל (250 גרם)
1 חלמון
קוואטרו פורמאג’י (300 גרם)
2 חלבונים

הוראות ההכנה:

נבשל בסיר את רוטב הבשמל.
נסיר מהאש ונוסיף חלמון ו100 גרם קוואטרו פורמאג’י נערבב טוב טוב.
בקערה נקציף 2 חלבונים.
נקפל את החלבונים בהדרגה לתערובת הגבינות והבשמל.
נשמן את התבניות בחמאה ונעביר אליהן את הבלילה.
כל תבנית נמלא עד ה 3/4.
נפזר מעל כ- 20 גרם קוואטרו פורמאג’י
נחמם תנור ל- 190 נעלות ונאפה עד להתפחה (כ- 30 דקות)

אולי תרצו להכין גם
אולי תרצו להכין גם
Filter by
Post Page
Sort by

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

כדורי מק אנד צ׳יז מטוגנים

8

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד

0

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

טארט ביצים הונג קונגי עם מסקרפונה

0

טירמיסו ב- 10 דקות

טירמיסו ב- 10 דקות

0

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

ניוקי ברוטב קאצ’יו אה פפה

0