שופכים חלב לסיר ומניחים על אש בינונית, מחכים לרתיחה קלה.
מוסיפים את הפסטה ותבלינים שרוצים, מבשלים כ15 דק או עד שהחלב כמעט נעלם.
מורידים מהאש, מוסיפים את הגבינה.
מערבבים ומגישים מיד.
רכיבים:
לתחתית:
2 כוסות חלב
חצי חבילת פסטה ריגטוני
תיבול:
מלח
פלפל
פפריקה
אורגנו
גבינת קאשקבל מגוררת
אופן הכנה:
שופכים חלב לסיר ומניחים על אש בינונית, מחכים לרתיחה קלה.
מוסיפים את הפסטה ואת התבלינים הרצויים, מבשלים כ-15 דקות או עד שהחלב כמעט נעלם.