אופים כשעה עד שהם רכים ומצננים מעט. משאירים את התנור דולק.
חוצים את תפוחי האדמה ומרוקנים 2/3 מתוכנם בעזרת כפית – מקפידים להשאיר שוליים בעובי אחיד. מעבירים את תוכן תפוחי האדמה לקערה.
מוסיפים לקערה גבינות, שום ופלפל שחור ומערבבים תוך כדי מעיכה.
חולטים כרובית וברוקולי במים רותחים כ-5 דקות, מצננים ומסננים.
ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת הגבינות, מסדרים עליהן ברוקולי וכרובית ומפזרים גרנה פדנו.
אופים כ-15-10 דקות עד שהמאפים מזהיבים והגבינה נמסה. מגישים חם.
רכיבים:
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, מפזרים עליה מלח גס בשכבה אחידה ועליו שמים תפוחי אדמה.
אופים כשעה עד שהם רכים ומצננים מעט. משאירים את התנור דולק.
חוצים את תפוחי האדמה ומרוקנים 2/3 מתוכנם בעזרת כפית – מקפידים להשאיר שוליים בעובי אחיד. מעבירים את תוכן תפוחי האדמה לקערה.
מוסיפים לקערה גבינות, שום ופלפל שחור ומערבבים תוך כדי מעיכה.
חולטים כרובית וברוקולי במים רותחים כ-5 דקות, מצננים ומסננים.
ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת הגבינות, מסדרים עליהן ברוקולי וכרובית ומפזרים גרנה פדנו.
אופים כ-15-10 דקות עד שהמאפים מזהיבים והגבינה נמסה. מגישים חם.