מק אנד צ’יז אישי – מתכון של חסי סגל

מתכון של חסי סגל

12 תבניות אישיות או תבנית אחת משפחתית

חצי חבילת פסטה קצרה וחלולה (250 גרם)

לרוטב:

30 גרם חמאה
1/4 כוס קמח
3 כוסות חלב
חצי כפית פפריקה
פלפל שחור
מלח
1 חבילת מק אנד צ’יז מגורר

לציפוי:

פירורי לחם

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה עם מלח עד לדרגת אל דנטה ומצננים.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מחממים את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה עד שהיא נמסה לחלוטין.
מוסיפים את הקמח ומערבבים ללא הפסקה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלב בהדרגה ותוך ערבוב, עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבעבעת (15 דקות)
מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה.
מוסיפים את גבינת המק אנד צ׳יז המגוררת ומערבבים היטב עד שהיא נמסה.
מעבירים את הפסטה לסיר ומערבבים היטב עם תערובת הגבינות.
לבסוף מעבירים לתבניות האישיות.

לקראסט:
מפזרים פירורי הלחם מפזרים על המקרוני.
מכניסים את התבניות ל5 דקות מוציאים בזהירות.
ומגישים מיד.

אולי תרצו להכין גם