ואופים: מערבבים את חומרי המלית לתערובת אחידה ומעבירים לשקית זילוף ללא צנתר. חותכים בקצה השקית פתח בקוטר 1 ס"מ.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה מומסת.
מניחים קרפ על תחתית התבנית כמצע ומזלפים מעל שבלול גבינה בעובי 2 ס"מ.
משמנים צלחת שטוחה בחמאה מומסת ומניחים עליה קרפ. מזלפים במרכזו תלולית גבינה, אוספים את השוליים כמו צרור ומניחים בצמוד לשולי התבנית. באותו אופן מכינים צרורות משאר הקרפים ומלית הגבינה ומסדרים בתבנית במעגלים – מהשוליים לכיוון המרכז. אם נשארת גבינה, "מזריקים" אותה בן הצרורות. אפשר לטפטף מעל את שאריות החמאה המומסת.
אופים כ-35-25 דקות עד שהגבינה יציבה והקרפים מזהיבים. מצננים מעט.
מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים חם, קר או בטמפ' החדר. שומרים עד 3 ימים בכלי אטום במקרר.
מכינים את הקרפים: טורפים חלב עם ביצים. מוסיפים קמח וסוכר וטורפים היטב. מוסיפים חמאה וטורפים לתערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר לשעה.
מחממים מחבת טפלון בקוטר 20 ס"מ, משמנים מעט ויוצקים בכל פעם מצקת קטנה מהתערובת. מחכים שהשוליים יתמצקו והקרפ יקבל מראה מט, הופכים ומטגנים דקה מצד שני. מוציאים לצלחת. אין צורך לשמן בין קרפ לקרפ.
מכינים את המלית, מרכיבים ואופים: מערבבים את חומרי המלית לתערובת אחידה ומעבירים לשקית זילוף ללא צנתר. חותכים בקצה השקית פתח בקוטר 1 ס"מ.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה מומסת.
מניחים קרפ על תחתית התבנית כמצע ומזלפים מעל שבלול גבינה בעובי 2 ס"מ.
משמנים צלחת שטוחה בחמאה מומסת ומניחים עליה קרפ. מזלפים במרכזו תלולית גבינה, אוספים את השוליים כמו צרור ומניחים בצמוד לשולי התבנית. באותו אופן מכינים צרורות משאר הקרפים ומלית הגבינה ומסדרים בתבנית במעגלים – מהשוליים לכיוון המרכז. אם נשארת גבינה, "מזריקים" אותה בן הצרורות. אפשר לטפטף מעל את שאריות החמאה המומסת.
אופים כ-35-25 דקות עד שהגבינה יציבה והקרפים מזהיבים. מצננים מעט.
מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים חם, קר או בטמפ' החדר. שומרים עד 3 ימים בכלי אטום במקרר.