בטטה בשמל ומוצרלה

מתכון של דיאנה בילייב

 

מצרכים:

3 יח' בטטה קטנות
רוטב בשמל
מוצרלה מגוררת

הוראות ההכנה:

מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות רצויות.
מעבירים לסיר עם מים רותחים לכ-10 דק.
(עד שהבטטה רכה) בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות.
מסננים את הבטטה.
מעבירים לתבנית מתאימה לתנור.
מערבבים קלות את רוטב הבשמל המוכן ושופכים מעל הבטטות.
מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגוררת ומכניסים לאפייה של כ-35-50 דקות.
מגישים חם.

רכיבים:

  • 3 יח' בטטה קטנות

  • רוטב בשמל

  • מוצרלה מגוררת

אופן הכנה:

  • מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות רצויות.

  • מעבירים לסיר עם מים רותחים לכ-10 דקות (עד שהבטטה רכה).

  • בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • מסננים את הבטטה.

  • מעבירים לתבנית מתאימה לתנור.

  • מערבבים קלות את רוטב הבשמל המוכן ושופכים מעל הבטטות.

  • מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגוררת.

  • מכניסים לאפייה למשך כ-35-50 דקות.

  • מגישים חם.

אולי תרצו להכין גם